Μυτιλήνη: Κορονοπάρτι με οικοδεσπότη γνωστό ποδοσφαιριστή μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το γλέντι που οργάνωσε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μεγάλο αθηναϊκό σύλλογο, με αρκετούς καλεσμένους στην Μυτιλήνη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή της Γέρας κι όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., “λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου, δεν είναι επιτρεπτή η αναλογική εφαρμογή των σχετικών για τα καταστήματα εστίασης διατάξεων”.

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται ότι:

“Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, αναφορικά με ιδιωτική συνάθροιση ατόμων σε οικία στη Λέσβο, ανακοινώνεται ότι, με εντολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου Ελευθέριου ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ, ανατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να διακριβωθεί το είδος της εκδήλωσης και αν γι’ αυτήν δεν υφίστανται οι σχετικοί περιορισμοί-απαγορεύσεις για την πραγματοποίηση συναθροίσεων ατόμων σε ιδιωτικούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, που μέχρι πρότινος ίσχυαν (14-05-2021).

Διευκρινίζεται ότι, στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου δεν είναι επιτρεπτή, η αναλογική εφαρμογή των σχετικών για τα καταστήματα εστίασης διατάξεων. Επιπρόσθετα, ζητήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών να εξεταστεί επισταμένως η διακρίβωση ή μη, τέλεσης εκνόμων ενεργειών που σχετίζονται με την παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα