Ν.Δ.: Διέπραξε απάτη η Κατερίνα Νοτοπούλου

Στο στόχαστρο έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, την 30χρονη, Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή τα όσα είπε η ίδια για την πρόσληψή της στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

«Η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου» σχολίασε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Νίκος Ρωμανός.

Πρόσθεσε δε, θέλοντας να προλάβει, όπως είπε, οποιαδήποτε παρερμηνεία πως «μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός.

Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη».

«Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα