Να φέρουν τον Κολίνα για τις επίμαχες φάσεις, να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια

Ο Βαρούχας δήλωσε ότι και τα δυο πέναλτι που σφύριξε ο Καμπάκοφ ήταν σωστά. Ο Ηλίας του 16ου στο Mega, το ίδιο. Ο Τάσος Κάκος ότι το δεύτερο δεν ήταν, ο Γκανέα κάνει βουτιά. Μην τυχόν, σου λέει ο Τάσος, ξαναβγει κανένας Μελισσανίδης στο τηλέφωνο κι έχουμε κι άλλα.

Ψάξε βρες, τώρα εσύ, που είναι το δίκαιο και που είναι το άδικο. Κι οι τρεις είναι «καθηγητές» διαιτησίας.

Κι όσο προχωράει το πράγμα στο πρωτάθλημα, τόσο θα γίνεται της Πόπης με τους «καθηγητάδες». Ο καθένας θα πιστεύει ό,τι τον βολεύει. Άσπρο ο Ηλίας, μαύρο ο Τάσος, μπλε ο Βαρούχας. Κι άσε τον κόσμο να σκοτώνεται στα social media και τα καφενεία.

Τώρα που έφτιαξε τηλεοπτικό κανάλι και ο Μελισσανίδης, όλο και κάποιον «καθηγητή» θα βρει κι αυτός να τον βάλει τηλεκριτικό των επίμαχων.

Και βγαίνει το γνωστό «γατάκι» της ΕΠΟ, πρώην «γατόνι» που θέλει να ξαναγίνει «γατόνι» και διαρρέει ότι ο Μπένετ να σχολιάζει τις φάσεις. Ψώνισε από σβέρκο κι αυτός.

Όταν τον μπάρμπα Μπεν δεν τον γουστάρουν οι σουπερλιγκάτοι, ποιος να τον πιστέψει, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Μία λύση υπάρχει. Να φέρουν και ξένο τηλεκριτικό. Χωρίς πλάκα τώρα. Όπως φέρουν ξένους διαιτητές και βοηθούς, να φέρουν κι έναν Άγγλο, έναν Γερμανό, Ισπανό. Λεφτά υπάρχουν.

Έτσι είναι. Τόσοι και τόσοι συνταξιούχοι υπάρχουν στην Ευρώπη. Γιατί να μην πληρώσουν να έρχεται ένας κάθε Κυριακή, να βλέπει να παιχνίδια και να αναλύεις τις επίμαχες;

Κι αν κι εκεί υπάρχει καχυποψία, να κάνουνε μία πρόταση στον Κολίνα. Χωρίς πλάκα τώρα. Να έρθει ο κύριος αεροδρόμιο στην Ελλάδα, να τελειώνει μια κι έξω το παραμύθι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα