Να, γιατί δεν έρχεται ο Ιβάν από το Ροστόφ, «πέντε βήματα μπροστά στη σκέψη» και 17 πίσω στη βαθμολογία

Αυτή είναι η είδηση του αιώνα και την γράφει το Σαββιδοτεχνείο για τον Ιβάν Σαββίδη. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πνευματικά, γιατί μπορεί να γίνει απενεργοποίηση της κοινής λογικής μ αυτό που θα διαβάσετε και να τρέχετε, μετά στους ψυχιάτρους.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έρχεται στην Ελλάδα, γιατί αν έρθει, θα πρέπει να κάτσει επτά ημέρες σε καραντίνα! Και δεν την μπορεί την καραντίνα ο Ιβάν, γιατί τόσες μέρες κάθεται μόνο στις διακοπές! Αυτό γράφει το Σαββιδοτεχνείο.

Και συνεχίζει: Αφού, λέει, τη δουλειά του την κάνει από το skype στην πολυτελέστατη φάρμα του, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει εδώ. Έφυγαν και παλιά κι οι πέτσες από το κεφάλι.

Εδώ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κούγια, ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις και άρπαξε τρίμπαλο από τον Ολυμπιακό κι έμεινε 15 βαθμούς πίσω 15 βαθμούς κι ο Ιβάν φοβάται να έρθει, γιατί δεν αντέχει μια βδομάδα καραντίνα.

Αυτό είναι σανό με σοκολάτα, όχι στους κανονικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά στα αρρωστάκια που απευθύνεται το Σαββιδοτέχνειο. Εδώ, ρε, οι κανονικοί ΠΑΟΚτζήδες δεν ξέρουν κατά που να κάνουνε μετά το τρίμπαλο, ζαλισμένοι καθώς είναι και ο Σαββιδοτέχνες τους κοροϊδεύει.

Και στο τελειώνει, ότι ο Ιβάν είναι μπροστά πέντε βήματα από τον καθένα μας, σου λέει ο Σαββιδοτέχνης. Στην σκέψη δηλαδή. Είναι πέντε βήματα μπροστά και 17 βαθμούς πίσω. Χαίρετε και καλή σοδιά στο σανό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα