Να, γιατί ο Κλάτενμπεργκ δεν φέρνει διάσημους διαιτητές και θα πάει με Γκεστράνιους μέχρι το τέλος

Ο Φινλανδός ο Γκρεστράνιους τα έκανε μπουρδ@λο στην Τούμπα και ζήτησε συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα. Και πλακώθηκαν όλοι οι Σαββιδοτέχνες, οι Αλαφουζοτέχνες, ότι πρέπει να φέρνει εγνωσμένης αξία διαιτητές, ότι τίποτα τριτοτέταρτους από τις Φινλανδίες και τις Δανίες.

Τους πρωτοκλασάτους τους ρώτησαν αν θέλουν να έρθουν; Μιλάμε πολύ σοβαρά τώρα. Και ποιοι είναι οι πρωτοκλασάτοι; Αυτοί που θα σφυρίξουνε στο EURO 2020.  Βάλε κάτω τα ονόματα για να το προχωρήσουμε πιο κάτω, μάστορα.

Οι 18 διαιτητές είναι Μπριχ (Γερμανία), Τσακίρ (Τουρκία), Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), Εκμπεργκ (Σουηδία), Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), Χάτεγκαν (Ρουμανία), Καράσεφ (Ρωσία), Κόβακς (Ρουμανία), Κάιπερς (Ολλανδία), Μακέλι (Ολλανδία), Λαόθ (Ισπανία), Ολιβερ (Αγγλία), Ορσάτο (Ιταλία), ΣοάρεςΝτίας (Πορτογαλία), Σέμπερτ (Γερμανία), Τέιλορ (Αγγλία), Τουρπέν (Γαλλία) και Βίντσιτς (Σλοβενία).

Ποιοι από αυτούς έχουν έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξουνε; Ο Βίντσιτς, ο Γκρίνφιλιντ, ο Μακέλι, Τουρμπέν, ο Κάιπερς και ο Μπριχ. Είναι λίγοι αυτοί; Όχι βέβαια. Έξι τοπάτους έφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Που να ψάξει να τους βρει τώρα που προετοιμάζονται για το EURO 2020; Να πάρει τηλέφωνο τον Ροτσέτι να έρθει να σφυρίξει ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός; Πλάκα κάνουμε τώρα. Επικεφαλής της διαιτησίας στην UEFA είναι ο Ροτσέτι.

Γι αυτό φέρνει τους Γκρεστράνιους ο Κλάτενμπεργκ, επειδή οι πρωτοκλασάτoι είναι στο τελευταίο στάδιο για το EURO. Θ’ αφήςσουν το πανηγύρι στο κανονικό ποδόσφαιρο, να έρθουνε στα πουρνάρια; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Αλαφούζος, που να τα ξέρει αυτά και ζητάει πρωτοκλασάτους διαιτητές, όμως. Κι οι Σαββιδοτέχνες, επίσης.

Ύστερα, είναι και το άλλο. Για να έρθουνε οι Μπριχ και οι Μακέλι, θέλουν χοντρό χρήμα και αφορολόγητο. Ποιος θα τα δώσει αυτά τα λεφτά; Η Super League1; Μπορεί να μην φτάνουνε.

Και τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο Βίντσιτς ο Σλοβένος δεν ήτανε που κράτησε καθυστέρηση με το 100’ για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό 2-2 στην Τούμπα;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα