Να γιατί ο ΠΑΟΚ… ανησυχεί για Κουμπαράκη, Φωτιά, που είναι και της «εξυγίανσης»

Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα με τον Παναιτωλικός στο Αγρίνιο και ανησυχεί για το δίδυμο Κουμπαράκη – Φωτιά! Δεν ήχησε καλά στα αυτιά του ΠΑΟΚ το άκουσμα, γράφει η Ελενίτσα.
Κι όχι μονάχα δεν ήχησε καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε επιφυλακή. Έτσι γράφει. Και τι σημαίνει σε επιφυλακή; Πολιτική Προστασία είναι ο ΠΑΟΚ και περιμένει φωτιές, λόγω της θερμοκρασίας; Τάγμα προκεχωρημένο στα σύνορα με την Τουρκία;
Και πώς είναι δυνατόν, ρε, η εξυγίανση να εδραιώθηκε στην Ελλάδα από τον καπετάν Ιβάν Σαββίδη και να φοβάται ο ΠΑΟΚ τον Κουμπαράκη και τον Φωτιά; Εκτός αν δεν υπάρχει καμία εξυγίανση και πουλάνε παραμύθι οι Σαββιδοτέχνες.
Μην ασχολείσαι, μάστορα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι κάνει. Με τους δημογέροντες που μάζεψε ο Ιβάν για να κάνουν τους ποδοσφαιριστές, λογικό είναι ν’ ανησυχεί.
Πώς θα πάει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όταν δεν κάνει μισή ευκαιρία στην Τρίπολη και κερδίζει με πέναλτι;
Πώς θα πάει να νικήσει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όταν χάνει από τον ΠΑΣ την Τούμπα μέσα;
Έτσι είναι. Ένα ανάποδο αράουτ να δώσει ο Φωτιάς κι ο Κουμπαράκης, θα τους κρεμάσουνε στα μανταλάκια. Αυτό θα γίνει. Ψήνουν από χτες την δουλειά, μήπως και γίνει και νέα στραβή.
Ο ΠΑΟΚ βέβαια, περνάει αέρα – πατέρα από το Αγρίνιο του Κωστούλα. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Τώρα, όμως, μετά τη νίκη του Αναστασίου στο Περιστέρι, έσφιξαν τα γάλατα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα