«Να καταλάβουμε με τα όπλα τη Βουλή και τις τράπεζες»

Κάλεσμα σε «ένοπλη έφοδο για την κατάληψη της Βουλής, των υπουργείων, των τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος» απευθύνει ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα», Νίκος Μαζιώτης.

Σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο διαβόητος τρομοκράτης «βλέπει» συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές και καλεί το «κίνημα και τους επαναστάτες» να τη σαμποτάρουν. Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που διάβασαν το κείμενό του αναφέρουν ότι το «σαμποτάζ» μπορεί να ερμηνευτεί ως κάλεσμα για τρομοκρατικές ενέργειες κατά κυβερνητικών στόχων.

«Βρισκόμαστε στο κατώφλι ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που αφορούν την αναμενόμενη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ. Η επικείμενη συμφωνία επισφραγίζει την εδώ και καιρό προαναγγελθείσα υποχώρηση της κυβέρνησης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους, της ούτως ή άλλως λαβωμένης συναίνεσης και ανοχής αλλά και την αρχή της πολιτικής χρεοκοπίας της, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσοι πραγματικά επιδιώκουμε την ανατροπή και την επανάσταση», γράφει ο Μαζιώτης.

«Αυτή την περίοδο μια στρατηγική των επαναστατών και του κινήματος, θα ήταν να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, πράγμα που θα οδηγούσε στην αστάθεια, στην υπονόμευση και στην ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και στην χρεοκοπία του κράτους και του συστήματος, ως ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επαναστατικής προοπτικής», καταλήγει ο αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα».

Διαβάστε επίσης