«Να μείνουμε στη Super League»

Ο Λόρι Σάντσες ανέλαβε και επίσημα από σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού πραγματοποίησε τη νέα του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οριοθετώντας τους στόχους του συλλόγου.

Ο Βρετανός τεχνικός τόνισε ότι βασικός στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι η παραμονή της Super League, προσθέτοντας ότι ήρθε στη Ριζούπολη για να κάνει τον Απόλλωνα καλύτερη ομάδα. Επιπλέον αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του επόμενου αγώνα της αθηναϊκής ομάδας, δηλαδή αυτόν κόντρα στον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λόρι Σάντσες:

«Παρακολούθησα τους παίκτες στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων. Μίλησα με τον πρόεδρο, τον κ. Βελλή, πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να έχει καλύτερη πορεία. Και για αυτό ήρθα, να τους κάνω καλύτερη ομάδα, από αυτή που είναι την συγκεκριμένη στιγμή.

Πάντα είναι πρόκληση όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα, αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των προπονητών. Νέες συνθήκες, ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση.

Η προσδοκία μας είναι να μείνει ο Απόλλωνας στη Σούπερ Λίγκα, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος και στη συνέχεια να καθιερωθούμε στην κατηγορία.

Δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στην πρώτη εβδομάδα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο ένας προπονητής για να κάνει αλλαγές. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας του Σαββάτου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε».

Δείτε και βίντεο με τις δηλώσεις του νέου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης:

Διαβάστε επίσης