Να μην αποσύρει την υποψηφιότητα ζητά η ΕΠΣ Σάμου του Βακάλη από τον Ψαρρόπουλο

Η εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ θεωρείται δεδομένη, όμως ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νίκος Βακάλης μέσω της ΕΠΣ Σάμου στην οποία είναι πρόεδρος, ζητά από τον Σταύρο Ψαρρόπουλο να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Η δήλωση της ΕΠΣ Σάμου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σχετικά με όσα διαδραματίζονται και αφορούν τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Σάμου ζητά από τον κ. Ψαρρόπουλο να τιμήσει την στήριξη που του παρείχε το συντριπτικό ποσοστό των Ενώσεων και να επιμείνει στην υποψηφιότητα του. Επίσης ζητά από τον κ. Γραμμένο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προασπίσει το κύρος και το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας κατά την επικείμενη τριμερή συνάντηση, όπως οφείλει και όπως υποσχέθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. Για λόγους διαφάνειας και αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών αναμένουμε και την πλήρη και ακριβή δημοσιοποίηση των όσων λεχθούν στην συνάντηση αυτή. Επιβάλλεται δε οι Ενώσεις να ορθώσουν το ανάστημα τους και να αντιταχθούν στον αφανισμό τους.

Όσοι δε ευαγγελίζονται την Δημοκρατία οφείλουν και να το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Υ/Γ: Από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι πλέον προαπαιτούμενο, οι υποψήφιοι Πρωθυπουργοί να μας δηλώνουν προεκλογικά και το όνομα του Προέδρου της ΕΠΟ που επιθυμούν.”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα