Να πληρώνονται οι παίκτες στην ώρα τους ζήτησε ο Δώνης

Πλέον δεν διαψεύδεται από πουθενά πως Γιώργος Δώνης και Γιάννης Αλαφούζος μίλησαν από κοντά. Το ραντεβού έγινε πριν από δέκα μέρες περίπου στα γραφεία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού στον ΣΚΑΪ, με τον Αλαφούζο να προχωράει σε μια πρώτη επίσημη κίνηση προς τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος αποτελεί τον διακαή του πόθο για τον πάγκο της ομάδας εδώ και χρόνια.

“Εσένα θέλω για προπονητή”, είπε ο Αλαφούζος στον Δώνη, ο οποίος ναι μεν κολακεύεται από το ενδιαφέρον, μιας και δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα του που αγαπάει, αλλά θέλει εγγυήσεις. Συγκεκριμένες εγγυήσεις και μια σιγουριά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

“Θέλω να πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές στην ώρα τους. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει με το μπάτζετ και με τις μεταγραφές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω χαρούμενα αποδυτήρια” ήταν η ατάκα του Δώνη στον Αλαφούζο, βάζοντας ουσιαστικά… κόκκινες γραμμές από πολύ νωρίς.

Πειστικές απαντήσεις από τον Αλαφούζο πάνω σ’ αυτό δεν πήρε, άλλωστε ακόμα είναι νωρίς μιας και θα πρέπει να καταλήξει και η πλευρά Παϊρότζ αν θα προχωρήσει με τον Έλληνα προπονητή ή θα κοιτάξει στο εξωτερικό. Όμως ο Αλαφούζος θα επιμείνει στην περίπτωση του Δώνη και σύντομα αναμένεται και νέο ραντεβού μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης