Ναπολεόνι: «Τώρα παίζουμε σαν Ατρόμητος»

Για την προσωπική αγωνιστική του άνοδο αλλά και την γενικότερη ομαδική αναφέρθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι σε συνέντευξή του στο GOAL. Ο Ιταλός επιθετικός του Ατρομήτου εξήρε τη συνδρομή του προπονητή Γιώργου Παράσχου ενώ αναφέρθηκε και στον «τελικό» της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Παίζουμε πολύ ωραία μπάλα και το απολαμβάνουμε. Νιώθουμε ότι ο κόσμος μας χαίρεται και ότι οι αντίπαλοι μας φοβούνται. Πραγματικά το ευχαριστιόμαστε και ξεχνάμε και την πίεση για το αποτέλεσμα και την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Τώρα παίζουμε σαν Ατρόμητος».

Για τη δικές του επιδόσεις επισήμανε: «Όταν ήρθε ο κ. Παράσχος ήμουν πεσμένος ψυχολογικά. Μιλήσαμε και με βοήθησε πολύ να νιώσω καλύτερα. Με ξέρει καλά και ήξερε ποια είναι η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι και στην οποία μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Η θέση μου είναι στην κορυφή της επίθεσης και σε αυτήν έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια. Μη νομίζετε ότι μας λέει πολλά. Απλά μας πιστεύει και μας αφήνει να παίξουμε ελεύθερα. Το ίδιο έγινε και με τον Σουμπίνιο».

«Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να χαρώ. Όλο κάτι γίνεται. Μετά το γκολ ένιωθα πολύ ωραία και ήρθε ο τραυματισμός. Αυτό το πρόβλημα όμως δεν είναι ικανό να με κρατήσει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από τέτοια παιχνίδια δεν θέλει να λείπει κανείς».

Διαβάστε επίσης