ΝΔ: Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Η Πειραιώς με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε για τις νέες επιθέσεις από υποστηρικτές του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Για τις νέες επιθέσεις από υποστηρικτές του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι «Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου “κανείς δεν τρομοκρατήθηκε” που τα υποθάλπουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτους δικαίου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Συνεχίστηκε και χθες το μπαράζ επιθέσεων των θρασύδειλων υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα. Ανάμεσα στα σημεία που δέχτηκαν επίθεση στο Μοσχάτο ήταν και το πατρικό σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη. Η φασιστική λογική των δραστών παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές που οι Έλληνες έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αφήσουν πίσω τους.

Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου “κανείς δεν τρομοκρατήθηκε” που τα υποθάλπουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτους δικαίου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα