ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις και για την Folli Follie»

Μετά τις αποκαλύψεις που δείχνουν την εμπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα στο μεγάλο σκάνδαλο της εταιρείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή τις αποκαλύψεις που δείχνουν εμπλοκή της τότε κυβέρνησης Τσίπρα στην προσπάθεια να καθυστερήσουν οι έλεγχοι στη Folli Follie τον Μάιο του 2018, αναφέροντας ότι «οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις».

«Tα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie αποκαλύπτουν ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος για τις παρεμβάσεις υπέρ των προφυλακισμένων επιχειρηματιών», αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι: «Ο κ. Μπαλαούρας εμφανίζεται ξανά ως μεσολαβητής υπέρ των συμφερόντων της εταιρείας. Κι όλα αυτά την εποχή που οι αρχές και η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “έπαιζαν καθυστέρηση” όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο».

«Η υπόθεση ερευνάται από την Δικαιοσύνη και αναμένουμε τα αποτελέσματα της. Όμως προξενεί εντύπωση ότι τους τελευταίους μήνες μαρτυρίες από διαφορετικές σκοτεινές υποθέσεις εμπλέκουν συνεργάτες αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα κάνοντας λόγο για “White Porscha”, “μαγαζί”, “outsourcing” κλπ. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σκεπάσουν κάτω από το χαλί τέτοιες αποκαλύψεις. Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις», καταλήγει η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα