Νέα αναβολή στην Super League 2 και τ άλλα πρωταθλήματα με την παράταση του lockdown

Όλα δείχνουν ότι χώρα πηγαίνει σε νέα παράταση του lockdown.

Στις 30 Νοεμβρίου ολοκληρώνονται οι περιορισμοί, όμως όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει παράταση στα μέτρα.

Οι λοιμωξιολόγοι ζητάνε παράταση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, όμως το πιθανότερο είναι να αποφασιστεί άνοιγμα των σχολείων και του λιανεμπορίου στις 7 Δεκεμβρίου.

Ολ αυτά θα ισχύσουν για όλες τις νότιες περιοχές της χώρας γιατί στις βόρειες το lockdown θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερους περιορισμούς καθώς το επιδημιολογικό φορτίο είναι ακόμα βαρύ και οι λοιμωξιολόγοι είναι διστακτικοί ακόμη και για να ανοίξουν σχολεία ή λιανεμπόριο.

Ως εκ τούτου και κάτω απ΄  αυτές τις προϋποθέσεις είναι δύσκολο έως απίθανο να ξεκινήσουν άλλα πρωταθλήματα (όπως η Super League 2 ή ομαδικών αθλημάτων που έχουν σταματήσει) στις αρχές ή και τα μέσα Δεκέμβρη γιατί πολλές ομάδες έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.

Άλλωστε, θα απαγορευθούν εκ νέου οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, ενώ επιπροσθέτως οι λοιμωξιολόγοι δεν πιστεύουν ότι οι ομάδες έχουν την οικονομική δυνατότητα να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οπότε πάμε…για το νέο χρόνο και βλέπουμε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα