Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ με… βόμβα Ψαρρόπουλου

Βόμβα. Σε νέα μετάθεση οδηγείται η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ, καθώς μετά τις σημερινές εξαγγελίες του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, δεν μπορεί να γίνει η πανελλαδική γενική συνέλευση στις 29 Δεκεμβρίου.

Όπως εξαγγέλθηκε χαρακτηριστικά:

«Παρατείνεται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα».

Συνεπώς από τη στιγμή που απαγορεύεται η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια η μετακίνηση των εκλεκτόρων καθίσταται πρακτικά αδύνατη.

Πλέον τίθεται ζήτημα και για την προεδρία της Ομοσπονδίας, καθώς  αν οι εκλογές της ΕΠΟ γίνουν μετά τις 8 Φεβρουαρίου 2021, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ο Σταύρος Ψαρρόπουλος. Κι αυτό γιατί τη συγκεκριμένη ημερομηνία συμπληρώνει τα 70 του χρόνια.

Το άρθρο 22 του νέου αθλητικού νόμου αναφέρει ” μετά τη συμπλήρωση του 70ου έτους της ηλικίας του ουδείς δύναται να εκλεγεί σε οποιαδήποτε θέση του ΔΣ”.

Οι συνεχείς αναβολές στις εκλογές διατηρούν τον Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της Ομοσπονδίας, αλλά αν δεν προχωρήσουν οι διαδικασίες άμεσα, τότε η απόφαση που έχει ληφθεί να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ, θα είναι ανέφικτο να υλοποιηθεί και θα οδηγηθούμε σε αναζήτηση άλλου προσώπου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα