Νέα παράταση πήρε ο Πορτογάλος

Νέα κουβέντα είχαν χθες, μετά την κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, οι Φερνάντο Σάντος και Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τα είπαν σε καλό κλίμα για το θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή, δηλαδή την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου, ωστόσο και πάλι δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Ο Φερνάντο Σάντος παραμένει αναποφάσιστος και ζήτησε νέα παράταση για να δώσει την τελική του απάντηση. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις γιορτές, αν και επικρατούσε η άποψη πως αυτό θα γινόταν πριν τα Χριστούγεννα.

Στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχει το ενδεχόμενο να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα της δουλειάς. Ωστόσο, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση άμεσα τότε η προοπτική να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής θα συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες.

Προετοιμασία στην Αθήνα

Η περίπτωση των ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ελλάδας εν όψει του Μουντιάλ δεν φαίνεται πως θα προκριθεί. Όπως όλα δείχνουν οι διεθνείς μας θα προετοιμαστούν στην πρωτεύουσα, ενώ γίνονται προσπάθειες για να κλειστούν δύο δυνατά φιλικά τεστ. Το πρώτο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα με την Τουρκία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 4 Μαρτίου. Το δεύτερο τεστ θα δοθεί μετά το πέρας της προετοιμασίας και πιθανός αντίπαλος είναι η Πορτογαλία στις αρχές Ιουνίου. Το ματς αυτό θα γίνει στην Πορτογαλία κι εν συνεχεία η Εθνική μας θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης