

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Australian Open, υποχώρησε μια θέση και βρίσκεται πλέον στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, όπως ανακοινώθηκε στις 27 Ιανουαρίου.
Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ξανά ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη χρονιά το τρόπαιο στη Μελβούρνη, ενώ ακολουθεί ο Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο οποίος ήταν αντίπαλός του στον τελικό. Στην τρίτη θέση παραμένει ο Κάρλος Αλκαράθ.
Η Μαρία Σάκκαρη, που αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Australian Open, υποχώρησε μια θέση και βρίσκεται πλέον στην 31η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA με 1.667 βαθμούς. Στην κορυφή παραμένει η Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία, ακολουθούμενη από την Πολωνή Ιγκα Σβιάτεκ.
Προηγούμενη Δημοσίευση
«Επίθεση» Ν. Ανδρουλάκη προς Ν.Δ. για τα Τέμπη – «Επιτέλους, κάποιοι να πληρώσουν»
Επόμενη Δημοσίευση
Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα