Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Παρασκευή

Στάση εργασίας πραγματοποιούν, αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ.

Τα συγκεκριμένα Μέσα Μεταφοράς δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια για τρεις ώρες και συγκεκριμένα από τις 11:00 έως τις 14:00, λόγω της κηδείας του 41 εργοδηγού, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της περασμένης Τρίτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ Άγιος Νικόλαος.

Οικογένεια, φίλοι και συνάδερφοι στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πουν στον Πέτρο Γιάμαλη το τελευταίο «αντίο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη στάση εργασίας
Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα