Νέα σύμβαση για έργα στο ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Βρούτσης υπέγραψε για 5,7 εκατ. ευρώ

Ακόμη μια σύμβαση υπογράφηκε για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Αυτή τη φορά είναι για έργα ύψους 5,7 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα αντικατασταθεί μεταξύ άλλων το σύνολο των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση, για να καταστεί ξανά το ΟΑΚΑ πόλος έλξης μεγάλων διοργανώσεων.

Η ανάδοχος εταιρεία που πήρε το έργο είναι η Ergomass του Γρηγόρη Ραλλάτου.

Η δήλωση του Γ. Βρούτση αναφέρει:

«Ανοίξαμε το ΟΑΚΑ με την πιο ευχάριστη είδηση!

Αρχίζει στο Ολυμπιακό μας Συγκρότημα το εμβληματικό Έργο αντικατάστασης του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση, για να είναι κατάλληλοι ως προς την αναγνώριση επιδόσεων αθλητών σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες στίβου!

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, υπογράφηκε η συμβασιοποίηση, προϋπολογισμού 5.674.457€ από πόρους της Περιφέρειας, ο Ανάδοχος πιάνει αμέσως δουλειά και σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί τα νέα ταρτάν, που δεν έχουν αλλάξει από το 2004, σε

✅ Κεντρικό Στάδιο

✅ Προθερμαντήριο Κεντρικού Σταδίου

✅ Κ1

✅ Κ2

✅ Κλειστό Προπονητήριο

καθώς και

✅ στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου, κατασκευής 1991, συνολικής επιφάνειας 4.953τ.μ. (το 2004 τοποθετήθηκαν κλιματιστικά στην οροφή και «τραυματίστηκε» η μόνωση)

✅ αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θυρών.

Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για αναβάθμιση των Εθνικών Αθλητικών μας Κέντρων, μέσω της αυξημένης χρηματοδότησης και των διευρυμένων συνεργειών με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας και εργαζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό🇬🇷

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς είναι από τους βασικούς μας εταίρους στη συστράτευση όλων των φορέων για Αθλητικά Κέντρα σύγχρονα και πλήρως λειτουργικά.

Προχωράμε σταθερά στην υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου, που στοχεύει στο να καταστήσει ξανά το εμβληματικό Ολυμπιακό μας Στάδιο πόλο έλξης μεγάλων διοργανώσεων, πέρα από φιλόξενο «σπίτι» των αθλητών και των αθλητριών του κλασσικού αθλητισμού».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα