Νέα βόμβα στη Super League 2 με την κόκκινη κάρτα στον Διαγόρα

Νέα βόμβα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Διαγόρα, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ παραιτήθηκε η Ζάκυνθος και μένει και αυτή εκτός.

Η σέντρα έπειτα από καθυστερήσεις και αναβολές έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στην κατηγορία προέκυψε άλλη μια… απώλεια, μετά τον έλεγχο που γίνεται στα πόθεν έσχες των μετόχων των ομάδων.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε τη Δευτέρα 25/10 ότι δεν κάνει δεκτή τη μεταβίβαση του 71.43% της νησιώτικης ομάδας στην εταιρία «RC CYCLES RACING L.T.D» έπειτα από έλεγχο που έκανε στα οικονομικά της και ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Διαγόρα.

Η ομάδα της Ρόδου δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα στην κλήρωση του οποίου είχε συμμετάσχει κανονικά. Οι «κυανέρυθροι», θα τρέξουν να προσφύγουν στο Διοικητικό Εφετείο, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής και μέχρι να βγει η απόφαση δεν είναι εφικτή η διεξαγωγή του ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ Β’, το Σάββατο.

Οι Ροδίτες θα πράξουν αυτό που είχε κάνει και η Δόξα Δράμας πέρσι και είχε καταφέρει μέσω Διοικητικού Εφετείου να παίξει στη Super League 2.

Επίσης, έχουν ζητηθεί επιπρόσθετα στοιχεία από Πιερικό, Πανσερραϊκό και Κηφισιά.

Όσον αφορά τη Ζάκυνθο, παραιτήθηκε από την αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΕΑ που δεν της είχε δώσει άδεια κάτι που σημαίνει ότι παραμένει εκτός πρωταθλήματος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα