Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή

«Ήθελε να με εκδικηθεί» – Τι λέει μέσω του δικηγόρου της η «γυναίκα αράχνη»

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη,  με τις Αρχές να έχουν θέσει στο «μικροσκόπιο» τους 24 παραλήπτες του ηλεκτρονικού μηνύματος, που φέρεται να έστειλε, ο 50χρονος, λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ίδια ώρα η επονομαζόμενη «γυναίκα αράχνη», που ο αυτόχειρας κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε αποσπώντας του σχεδόν 500.000 ευρώ, περνά στην αντεπίθεση.

Μέσω του δικηγόρου της, τον κατηγορεί για εκδικητική στάση, σημειώνοντας πως  ο γυμναστής έστειλε και πορνογραφικό υλικό, από συνευρέσεις με την εντολέα του, σε πολλούς αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και το σχολείο της κόρης της.

«Ήθελε να με εκδικηθεί»

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της γυναίκας, Κωνσταντίνος Κολτσής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο  γυμναστής τις μέρες που προηγήθηκαν της αυτοκτονίας του της έστελνε μηνύματα απειλώντας την ότι «θα την καταστρέψει».

Εκεί αποδίδει η ίδια και το γεγονός ότι, την αναφέρει στο τελευταίο του σημείωμα.

«Την κατηγόρησε για να την εκδικηθεί», είπε ο δικηγόρος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, μαζί με το email της αυτοκτονίας του, ο γυμναστής έστειλε και πορνογραφικό υλικό, από συνευρέσεις με την εντολέα του, σε πολλούς αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και το σχολείο της κόρης της.

«Η εντολέας μου αρνείται ότι είχε τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα με τα κρυπτονομίσματα», είπε ο νομικός.

«Προσωπική υπόθεση αλλά εμπλέκει και άλλους»

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σ.Μπαλάσκας, επιβεβαίωσε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ότι, «το e-mail εστάλη από το δικό του ΙΡ, τα δικά του μέσα και με τα δικά του στοιχεία. Μέσα στο e-mail καταδεικνύονται εγκληματικές ενέργειες. Λέει ότι δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα από το bitcoin, αλλά η προσωπική του σχέση», είπε και συμπλήρωσε πως, «σαφώς είναι προσωπική υπόθεση, αλλά εμπλέκει και άλλους».

«Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου»

Η ίδια η γυναίκα απαντώντας μέσω MEGA, στα όσα ακούγονται δήλωσε:

«Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα αυτοκτονήσει. Ζούμε μια κόλαση, δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα αναφέρονται».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη ώστε να της παρέχεται και ψυχολογική στήριξη.

«Σε έχω κλειδωμένη από δέκα μεριές, μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις. Το δικό μου αίμα που θα χυθεί ή θα σας πνίξει όλους ή θα σας λυτρώσει» έγραφε ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο γυμναστής στη γυναίκα, πριν αυτοκτονήσει.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν συγγενείς και φίλους του γυμναστή προσπαθώντας να ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Αντικρούοντας τα όσα αναφέρει στο mail του ο γυμναστής η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ίδιος της έστελνε μηνύματα με τα οποία προειδοποιούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Ο δικηγόρος της γυναίκας που βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε υπόμνημα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με το οποίο υποστηρίζει πως ο 50χρονος γυμναστής ζητούσε εκδίκηση.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα