Νέες αποκαλύψεις για τη συμμορία που κατηγορείται ότι βίαζε τον 15χρονο στο Ίλιον

Βρέθηκαν μαχαίρια και ναρκωτικά

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την δράση της συμμορίας ανηλίκων, που κατηγορούνται για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο για τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων δόθηκε στη δημοσιότητα και τα όσα φαίνονται σε αυτό προκαλούν σοκ.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο φαίνεται ένας από τους ανήλικους να χειρίζεται με άνεση μια φαλτσέτα, μέσα στο σπίτι μάλιστα, που βασάνιζαν τον 15χρονο μαθητή

Σε άλλο βίντεο ένας από τους ανήλικους της συμμορίας κάνει χρήση ναρκωτικών ανεβάζοντας τις σχετικές εικόνες σε γνωστή πλατφόρμα στο διαδίκτυο.

Τέλος σε τρίτο βίντεο, φαίνονται μέλη της συμμορίας να κάνουν ακροβατικά μέσα στην σχολική αίθουσα την ώρα που η καθηγήτρια παραδίδει μάθημα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Όλα αυτή, τη στιγμή που ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων αναμένεται να οδηγηθεί ο τελευταίος από τους οχτώ κατηγορούμενους για τους βιασμούς του 15χρονου μαθητή από το Ίλιον την ώρα που η απολογία του 15χρονου Βούλγαρου δίνει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο ανήλικος, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι είχε ρόλο θεατή στην υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη για το ότι-όπως είπε- δεν προστάτεψε το θύμα.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια, συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα του καταλογίζει το θύμα.

«Εκείνος είχε την ιδέα και όλα τα έκανε εκείνος. Τον έχω δει να μου το κάνει άλλη μία φορά» κατέθεσε το 15χρονο θύμα.

Ο ανήλικος, που πλέον βρίσκεται στις φυλακές, υποστηρίζει ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες διατηρούσε επαφές με το θύμα.

«Είχα σχέσεις μαζί του, μίλαγα μαζί του μέχρι και την Τετάρτη 21 του μήνα. Όταν είχε ξεκόψει από όλους μαζί μου μίλαγε, έλεγε τα προβλήματα του. Συζητάγαμε πολλά αγορίστικα και άλλα πράγματα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Το θύμα του ομαδικού βιασμού ωστόσο ανέφερε στην κατάθεση του πως ο συνομήλικος του ήταν εκείνος που κάθε φορά τον ξεγελούσε.

«Με τους υπόλοιπους που δεν πηγαίναμε μαζί σχολείο, έπαψα να τους μιλάω. Με τον (…) όμως, που ήμασταν στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο, μιλάγαμε και μου ορκίστηκε, όταν ξέκοψα από την παρέα, να ξαναγυρίσω, γιατί δεν θα το ξανακάνουν και ότι έκανα βλακεία που έφυγα. Επέμενε δηλαδή ότι δεν θα το ξανακάνουν και ότι με ήθελαν πίσω. Ήταν κάτι που μου το είχε ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά δεν το τήρησε» είπε το θύμα.

Ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας πάντως υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο συμμαθητής του.

«Ουδεμία σχέση έχω με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο… με τον οποίο συνεχίζω να έχω φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Οφείλω όμως μια τεράστια συγγνώμη σ’ αυτόν και την οικογένειά του, γιατί όφειλα να προστατέψω τον… από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το πρώτο περιστατικό» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 15χρονος κατηγορούμενος.

«Το περιστατικό ήταν άγριο. Η ανακρίτρια είπε με τι καρδιά το κάνατε αυτό στο παιδί. Νομίζω ότι η προσωρινή κράτηση είναι ένας παραδειγματικός διότι και η παθητική στάση έχει τις ευθύνες της» δήλωσε ο δικηγόρος του 15χρονου κατηγορούμενου, Εμμανουήλ Διαμαντάρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα