Νέες αποκαλύψεις για την αχόρταγη φιλόλογο που ξεζούμιζε 13χρονο μαθητή

Νέα μηνύματα που φέρεται να έστελνε η καθηγήτρια στον 13χρονο μαθητής της, τον οποίο κατηγορείται ότι αποπλάνησε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, όταν η μητέρα του 13χρονου συνειδητοποίησε ότι η καθηγήτρια αποπλανούσε το παιδί, της ζήτησε να απομακρυνθεί και εκείνη συνέχισε να επικοινωνεί μαζί του μέσω μηνυμάτων.

«Σε σκέφτομαι γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου», «σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ», «θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις» φέρεται να είναι μερικά από αυτά.

Η καθηγήτρια προσπαθούσε επί μια εβδομάδα να επικοινωνήσει με τον 13χρονο, όμως μάταια καθώς το κινητό βρισκόταν πλέον στα χέρια της μητέρας του και στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη αποπλανούσε τον ανήλικο μέσα στο σπίτι του, όταν έλειπαν οι γονείς του και σε άλλες περιπτώσεις του έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως μετέδωσε το Mega, η καθηγήτρια και ο μαθητής αντάλλασσαν μηνύματα στο Instagram που είχαν πολύ έντονο και πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε ξενοδοχείο.

Πέρα από κάθε φαντασία είναι όσα βρήκε η μητέρα στον υπολογιστή του 13χρονου. Φωτογραφίες έδειχναν ερωτικές περιπτύξεις είτε σε ξενοδοχεία, είτε στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι του 13χρονου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα