Νέες διαβεβαιώσεις (!) Σπίρτζη για τις μπάρες στο μετρό

Οι περιβόητες μπάρες του μετρό παραμένουν ανοιχτές και φυσικά η εισιτηριοδιαφυγή ζει και βασιλεύει, καθώς οι αρμόδιοι είναι ανίκανοι, ή πιο σωστά ανίκανοι να εφαρμόσουν ένα απλό προγραμματισμό. Σήμερα ο αρμόδιο υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε ότι οι μπάρες του μετρό θα κλείσουν μέχρι τα μέσα Μαΐου, δηλαδή στο επόμενο δεκαήμερο. Βέβαια ανάλογες διαβεβαιώσεις από τον κ. Σπίρτζη για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε ακούσει καμιά δεκαριά φορές. Σύμφωνα με τον ίδιο «τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο δείχνουν αν άξιζε να το κάνουμε αυτό και άξιζε τον κόπο καθώς από τις 250.000 κάρτες που εκδίδαμε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έχουμε φτάσει τις 700.000 κάρτες».

Ο υπουργός Μεταφορών τοποθετήθηκε και για το θέμα των επερχόμενων περικοπών στις συντάξεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να μην συμβεί παρά τα όσα αντίθετα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα τα δούμε αργότερα τα θέματα των συντάξεων. Έχουμε πάρει εντολή η χώρα να βγει από τα Μνημόνια και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο. Τα Μνημόνια αποτελούσαν άλλοθι σε όλους όσοι ήθελαν να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Η μάχη που δίνουμε είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να πάρουμε τους καλύτερους όρους για το χρέος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.
Κληθείς να τοποθετηθεί για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ότι «με τον κ. Καμμένο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρέθηκε μια συμφωνία σε συγκεκριμένα θέματα για να βγει η χώρα από το Μνημόνιο. Ο κ. Καμμένος τήρησε τη συμφωνία με συνέπεια και παλληκαριά. Για να στηριχθεί η κυβέρνηση έγιναν υποχωρήσεις σε θέματα με τα οποία διαφωνούσε ο κ. Καμμένος».

Διαβάστε επίσης