Νέες κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες – «Κατεβαίνουν» με τρακτέρ στην Αθήνα

Τι αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια

Με αποφασιστικότητα και σχέδιο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας.

test3

Αγρότες από όλη τη χώρα τόνισαν ότι τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα παραμένουν άλυτα, παρά τις μέχρι τώρα κυβερνητικές παρεμβάσεις, και δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

test2
test5

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, η επόμενη μεγάλη κινητοποίηση θα γίνει στην Αθήνα στις 13-14 Φεβρουαρίου, με μαζική κάθοδο τρακτέρ, που αναμένεται να αποτελέσει το αποκορύφωμα της νέας φάσης των κινητοποιήσεων.

Προτού φτάσουν στην πρωτεύουσα, οι αγρότες θα διοργανώσουν συντονισμένα συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, με στόχο να φέρουν στο προσκήνιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος σε πανελλαδικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα