Νέες πλειοψηφίες από την παρούσα Βουλή ονειρεύεται ο Ζαχαριάδης

«Η παρούσα σύνθεση της Βουλής μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα ζητήματα και να προχωρήσουμε κανονικά μέχρι την εξάντληση της τετραετίας». Αυτά τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

   «Η πολιτική μας βούληση είναι οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας» είπε, ενώ ερωτηθείς για το εάν το ζήτημα της επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ μπορεί να επισπεύσει την προσφυγή στις κάλπες, απάντησε: «Πιστεύω βαθιά ότι και οι κοινοβουλευτικές ομάδες και τα πρόσωπα θα σταθμίσουν, με θέση πολιτικής ευθύνης για το παρόν και το μέλλον της χώρας, τη γνώμη, την τοποθέτηση και τη στάση τους και γνωρίζοντας την πολιτική “γεωγραφία” στη σημερινή σύνθεση της Βουλής, συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις και για 151 και για ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία».

   «Χωρίς να θέλω να κάνω κάποια υπόδειξη, νομίζω πως η θετική δυναμική ανάκαμψης της οικονομίας και επούλωσης των κοινωνικών πληγών δεν πρέπει να τραυματιστεί από τις σοβαρές υπαρκτές πολιτικές αντιθέσεις σε ένα σημαντικό ζήτημα για την εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης και εκτίμησε πως «αν δε ο κ. Μητσοτάκης άφηνε τους βουλευτές του να ψηφίσουν χωρίς κομματική πειθαρχία και αν δεν τους είχε δέσει πισθάγκωνα ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης με ακραίες τοποθετήσεις και εκφράσεις, μπορεί να φτάναμε κοντά ή να ξεπερνάγαμε και το 200».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα