Νεφελούδης: Αν ρωτήσεις τον Κασσελάκη για τον νόμο Κατρούγκαλου, δεν καταλαβαίνει Χριστό

«Έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της ΝΔ. Την κριτική για τα 37 δισ. δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία»

Για «προσπάθεια δημιουργίας καμένης γης» κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο αποχωρήσας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Νεφελούδης, φέρνοντας για παράδειγμα τα σχόλια του προέδρου του κόμματος για τον νόμο Κατρούγκαλου.

«Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει και αναφέρομαι στον νόμο Κατρούγκαλου για τον οποίο αν τον ρωτήσεις δεν καταλαβαίνει Χριστό» είπε χαρακτηριστικά στο Action24 ο πρώην ΓΓ του υπουργείου Εργασίας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της ΝΔ. Την κριτική για τα 37 δισ. ότι ήταν η χιερότερο μνημονιακή πολιτική δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε ο κ. Νεφελούδης.

Με αφορμή, δε, τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο ΣΕΒ είπε ότι «χτύπησε το μαλακό υπογάστριο της αριστεράς στον τομέα της εργασίας».

Κατά τον κ. Νεφελούδη το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι «η νέα ηγεσία, ο πρόεδρος και η οπάδα που ήταν γύρω του έκαναν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα» καταονομάζοντας τους Παύλο ΠολάκηΘεοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Τσίπρα ως «το μεγάλο πρόβλημα».

Χαρακτήρισε «παραμύθια ότι φύγαμε επειδή δεν κέρδισε η Αχτσιόγλου» υποστηρίζοντας ότι «αντιμετωπίσαμε στην εσωοκομματική εκλογική περίοδο ένα απίστευτο bullying από στιχουργούς θεατρικούς συγγραφείς ότι πρέπει να φύγουμε εμείς οι υπονομευτές».

«Ο Πολάκης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο είχε ζητήσει διαγραφή ο Τσίπρας. Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν αυτός που θόλωνε το πρόεκλογικό μήνυμα και μιλούσε για κυβέρνηση ηττημένων. Άρα ποιοι ήταν οι υπονομευτές» κατέληξε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα