Νεϊμάρ «Ο γιος μου δεν μπορεί να πάει στο σχολείο»

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία για την υπόθεση βιασμού που είναι κατηγορούμενος, ακολούθησε και δεύτερη για τον Νεϊμάρ, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάουλο για σχεδόν τρεις ώρες προκειμένου να δώσει την εκδοχή του για τα γεγονότα.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε να αντικρούσει όλες τις κατηγορίες της Najila Trindade, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι: το σεξ μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

“Μου είπε πως με αγαπούσε και ήθελε να με παντρευτεί αλλά πώς θα μπορούσε να με αγαπήσει χωρίς να με γνωρίζει καν”, αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Νεϊμάρ, ο οποίος κάποια στιγμή ξέσπασε λέγοντας τα εξής:

“Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου και δε μπορεί να συγκριθεί με κανέναν τραυματισμό. Έχω μία αδερφή, μία μητέρα και έναν 7χρονο γιο που δεν μπορεί να πάει σχολείο επειδή του λένε οι φίλοι του πως είναι γιος βιαστή”.

Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος χρησιμοποιεί πατερίτσες για να κινείται ελέω του πρόσφατου τραυματισμού του, ευχαρίστησε για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει, και τόνισε:

“Η αλήθεια θα έρθει στο φως αργά ή γρήγορα. Η μοναδική μου επιθυμία τώρα είναι αυτή η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν”.

Διαβάστε επίσης