Νεκρός 20χρονος από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας γνωστοποίησε τον θάνατο 20χρονου ανεμβολίαστου , ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό έπειτα από 8 ημέρες νοσηλείας στην εντατική

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 20χρονος ανεμβολίαστος στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.              Ο νεαρός νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για οχτώ ημέρες, όπου και κατέληξε.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε στην ενημέρωση για το νέο καθεστώς που τίθεται σε ισχύ για τους εμβολιασμένους, η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να επισημάνει την ανάγκη να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη.

“Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τον εμβολιασμό σε κανέναν, αλλά πραγματικά ζητάμε από όλους να εμβολιαστούν», τόνισε και επανέλαβε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες, αντίθετα η νόσος είναι σοβαρή, οδηγεί σε θάνατο συχνά. Ανέφερε μάλιστα ότι στη Βόρεια Ελλάδα έχασε τη μάχη για τη ζωή νεαρός, σημειώνοντας ότι «δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιους θανάτους, είναι πάρα πολύ εύκολο να τους προλάβουμε με εμβολιασμό».

Η κα Γκάκα ανέφερε επίσης ότι, από τους 55 ασθενείς που  νοσηλεύονται με Covid-19  σε ΜΕΘ της Βόρειας Ελλάδας, οι 53 δεν είχαν εμβολιαστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα