Νεκρός με πέντε σφαίρες συνταγματάρχης του Πούτιν

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι αυτοκτόνησε - Ο συνταγματάρχης είχε εμπλακεί στην επιχείρηση ευρείας επιστράτευσης

Ακόμη ένας θάνατος-μυστήριο έρχεται να προστεθεί στο σκοτεινό παζλ του πολέμου στην Ουκρανία. Πρόκειται για πρόσωπο κοντά στον Βλαντιμίρ Πούτιν, συγκεκριμένα για διοικητή που είχε κομβικό ρόλο στη μάχη. Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος συνταγματάρχης Βαντίμ Μπόικο, με τραύματα από όπλο.

Ο συνταγματάρχης είχε εμπλακεί στην επιχείρηση ευρείας επιστράτρευσης στη Ρωσία. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ανώτερης Ναυτικής Σχολής Μακάροφ στο Βλαδιβοστόκ.

putin1
Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας πήγε για δουλειά, μπήκε στο γραφείο του, λίγο αργότερα όμως ήχησαν πέντε πυροβολισμοί. Αξιωματούχος ακούγοντας τα πυρά, έσπευσε στο σημείο αλλά βρήκε τη σορό του Μπόικο. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όμως ο θάνατος του διοικητή αποτελεί ακόμη ένα μυστήριο μιας σειράς παρόμοιων περιστατικών.
Δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα στο γραφείο του συνταγματάρχη, ωστόσο οι ισχυρισμοί του Κρεμλίνου θέλουν να έχει πυροβοληθεί στο στήθος πέντε φορές.

Οι πληροφορίες θέλουν δίπλα στον άνδρα να έχουν βρεθεί πέντε σφαίρες όπως και τέσσερα πιστόλια Μακάροφ. Μυστήριο, πάντως, παραμένει πώς ο συνταγματάρχης αυτοπυροβολήθηκε πέντε φορές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα