Νέο εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα Πολάκη μετά τους… «μαυροσκούφηδες»

Σε νέο εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Παύλος Πολάκης που «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτησή του για τους «μαυροσκούφηδες» του Άρη Βελουχιώτη.

Μπλέκοντας την Εθνική Αντίσταση με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και κατηγορώντας τη στάση της κυβέρνησης αλλά και της Γερμανίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με νέα του ανάρτηση, υποστηρίζει ότι σήμερα «πρέπει να τους θυμάται ο λαός μας».

Παράλληλα, σε «εμφυλιοπολεμικό» τόνο ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι εντός ΝΔ μεγάλωσαν έχοντας στο σπίτι τους φωτογραφίες με χίτες και δωσίλογους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Oι μαυροσκούφηδες δεν σχετίζονται με τον εμφύλιο, αλλά με την Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών, την οποία πρέπει να θυμάται ο λαός μας, κυρίως τώρα με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τη στάση της Γερμανίας και της κυβέρνησης. Αλλά από που να μάθουν ιστορία οι άριστοι της ΝΔ, από τη Γιάννα Αγγελόπουλου???

Επίσης παρατήρησα πως λέξεις όπως Τιμιότητα ,Γνώση κλπ δεν τις σχολιάσατε καθόλου ,γιατί μάλλον ακόμα ψάχνετε τη σημασία τους.

Πάρτε και άλλες δυο φωτό για τους μαυροσκούφηδες,έτσι για να μαθαίνετε ιστορία…….γιατί στα σπίτια αρκετών από εσάς που είστε στη ΝΔ ,μεγαλώσατε με φωτογραφίες από χιτες , δοσίλογους και βασιλιάδες στους τοίχους ..(που όντως κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων ,ενώ στην αντίσταση ήταν εξαφανισμένοι)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα