Αλλαγή σκυτάλης στα ΕΛ.ΠΕ.

Ο Γ. Παπαθανασίου θα αντικαταστήσει στην προεδρία τον Στ. Τσοτσορό, αλλά ως μη εκτελεστικός πρόεδρος, ενώ το κουμάντο θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Σιάμισης

Αλλαγή φρουράς στα Ελληνικά Πετρέλαια. Μετά από τέσσερα χρόνια επανέρχεται στην προεδρία των Ελληνικών Πετρελαίων ο Γιάννης Παπαθανασίου.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης Καραμανλή θα αντικαταστήσει στην προεδρία της εταιρείας τον επιτυχημένο Στάθη Τσοτσορό, στον οποίο είχε παραδώσει το 2015.

Βέβαια ο κ. Παπαθανασίου ζήτησε να είναι μη εκτελεστικό πρόεδρος και το αίτημα του έγινε αποδεκτό. Έτσι με επιστολή των υπουργών Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη διευθύνων σύμβουλος τοποθετείται ο Ανδρέας Σιάμισης, όποιος μέχρι σήμερα κατείχε την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην επιστολή των δύο υπουργών γνωστοποιείται και ο διορισμός των παρακάτω μελών του Διοικητικού συμβουλίου που είναι οι κ.κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, Γεώργιος Αλεξόπουλος, Μιχαήλ Κεφαλογιάννης, Αλέξανδρος Μεταξάς, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Λουκάς Παπάζογλου και Αλκιβιάδης Ψάρρας. Τα προαναφερθέντα μέλη αντικαθιστούν τους συμβούλους που είχαν διορισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το 2018. Η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου.

 

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα