Νέο «καρφί» του Βράνιες για Καρλέουσα, αλλά και…«γέφυρες» στον άντρα της

Ο Όγκνιεν Βράνιες επανήλθε στην υπόθεση του παράνομου δεσμού του με την Γελένα Καρλέουσα και σχολίασε ότι  δεν έχει κανέναν λόγο να συναντηθεί μαζί της μετά από όσα έγιναν.

Παράλληλα, ο παίκτης της ΑΕΚ χαρακτήρισε « ήρωα » τον (σύζυγο της Γελένα) Ντούσκο Τόσιτς που «κατάφερε να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια, με την συγκεκριμένη γυναίκα»!

«Από την αγάπη στο μίσος η γραμμή είναι λεπτή και αφού πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι όλα καθαρά. Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί αλλά μπορείς να αφαιρέσεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δεν θες» συνέχισε ο Βράνιες, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να δει την Καρλέουσα και να της πει κάτι, μετά τα όσα έχουν γίνει.

«Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, έχει να δει κάποιον άλλον…», ενώ σε ερώτηση για το αν την αγαπά ακόμα, απαντά: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα ποτέ;».

Στη συνέχεια, ο Βράνιες μίλησε και για την αγορά ενός κολιέ στην Τέτσα, η οποία τραγούδησε στο πάρτι που έκανε στην Αθήνα για τα γενέθλιά του: «Ναι, αγόρασα ένα κολιέ επειδή τα χρήματα πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Τσέτσα τραγούδησε επειδή αγαπώ πραγματικά τα τραγούδια της και επειδή είναι μακράν το μεγαλύτερο μουσικό μας αστέρι».

Πάντως ο Βόσνιος στόπερ βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει και για την ποδοσφαιρική του καριέρα τονίζοντας: «Είμαι και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά αφού ανήκω στην Άντερλεχτ θα πρέπει να γυρίσω το καλοκαίρι».

Διαβάστε επίσης