Νέο πακέτο ασφάλισης μικρών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων από τη Eurolife FFH

Η γνωστή ασφαλιστική προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι σε απρόοπτα συμβάντα, όπως πυρκαγιά, σεισμός, κλοπή, έξοδα και λοιπές υλικές ζημιές

Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης περιουσίας για τους ιδιοκτήτες ή μισθωτές ακινήτων μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων (με συνολικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έως €1.000.000) λανσάρει εδώ και λίγες ημέρες η Eurolife FFH.

Όπως εξηγούν οι εμπνευστές του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος αφού μελέτησαν τις ανάγκες της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός, σχεδίασαν ένα νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο κάλυψης για την ασφάλιση κτηριακών εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και περιεχομένου.

Με τον τρόπο αυτό, η Eurolife FFH είναι σε θέση να προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι σε απρόοπτα συμβάντα, όπως πυρκαγιά, σεισμός, κλοπή, έξοδα και λοιπές υλικές ζημιές.

Ο πρόεδρος και CEO του ομίλου της Eurolife FFH Ασφαλιστικής, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Το νέο πακέτο ασφάλισης αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία της Eurolife FFH για να ενισχύσει την παρουσία της στις γενικές ασφαλίσεις και τις ασφαλίσεις τουριστικών επιχειρήσεων, ενός κλάδου με μεγάλη επίδραση στην ελληνική οικονομία.

Με το εν λόγω πρόγραμμα, η γνωστή ασφαλιστική εταιρεία δίνει μια ανταγωνιστική δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ή μισθωτές των ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων να προστατευτούν από πιθανούς κινδύνους ή ζημιές.

Με την ασφάλεια που τους παρέχει, θα μπορούν να συνεχίζουν απερίσπαστα τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν ένα ενδεχόμενο εμπόδιο εύκολα και γρήγορα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα