Νέο σόου Τραμπ: «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε στον Λευκό Οίκο και συνεχίζει να υποβαθμίζει τον κορωνοϊό, κάνοντας αυτή τη φορά τον ίδιο άτρωτο στον ιό!

Βγήκε από το νοσοκομείο και βάλθηκε να μας τρελάνει όλους ο Ντόναλντ Τραμπ, διότι μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο εξαιτίας του κορωνοϊού και μετά το εξιτήριο, καθώς έκανε ο ίδιος να μοιάζει ο ιός σαν μία απλή γρίπη μπροστά στον πλανητάρχη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος να θυμίσουμε πως κατά την νοσηλεία του, με συνεχόμενα tweets καλούσε του Αμερικανούς πολίτες να φοράνε μάσκα και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό. Κάτι, που όταν γύρισε στον Λευκό Οίκο απλά έβγαλε τη μάσκα σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζοντας να υποβαθμίζει τους κινδύνους της Covid-19.

Πάμε όμως στο νέο σόου από τον πλανητάρχη Τραμπ όπου μας δείχνει ότι ο κορωνοϊός «σταματάει» σε αυτόν. Συγκεκριμένα δήλωσε «Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός». Προφανώς δεν υπάρχει καμία επιστημονική επιβεβαίωση επ’ αυτού.

Πέραν της βεβαιότητος ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Όμως δεν τελειώνει εδώ το σόου Τραμπ, καθώς όπως λέει ο ίδιος νίκησε τον κορωνοϊό διότι είναι το τέλειο δείγμα ανθρώπου.

«Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business Network, στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στη συνέντευξη, που ήταν τηλεφωνική, και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.

Τραμπ: «Ήταν ευλογία Θεού που κόλλησα κορωνοϊό»

«Πιστεύω ότι ήταν ευλογία Θεού που το κόλλησα. Ήταν κρυφή ευλογία», δηλώνει σε video που ανάρτησε στο Twitter, προσθέτοντας ότι η χρήση του πειραματικού σκευάσματος της Regeneron Pharmaceuticals Inc του επέτρεψε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι.

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε να το διαθέσει δωρεάν στις ΗΠΑ, αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα το κάνει αυτό και ποιος θα πληρώσει το κόστος, την ώρα που ο ημερήσιος απολογισμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 στις ΗΠΑ βρίσκεται στις 44.000.

Τραμπ: Δεν θα συμμετάσχω σε «εικονικό ντιμπέιτ»

Τέλος, ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε «εικονικό ντιμπέιτ». «Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για τη διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει, αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου, ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα