Νέο σταθερό πρόγραμμα ρεύματος από την Protergia

Εξαιρετικά χαμηλή τιμολόγηση ρεύματος που ανέρχεται σε μόλις €0,115/kWh για όλη τη διάρκεια του 24ώρου αφετέρου στο αμετάβλητο της παραπάνω τιμολόγησης για διάστημα 6 μηνών.

Το νέο σταθερό πρόγραμμα για επαγγελματίες που τιτλοφορείται «Protergia Value Safe Business» λανσάρει εδώ και λίγες ημέρες η εταιρεία Protergia, που αποτελεί τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS.

Το Protergia Value Safe Business είναι 6μηνιαιάς διάρκειας και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ενεργειακής εταιρείας αποτελεί ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν να απολαμβάνουν σιγουριά και αξιοπιστία στις επιχειρήσεις τους. Αυτή η σιγουριά «μεταφράζεται» αφενός στην εξαιρετικά χαμηλή τιμολόγηση ρεύματος που ανέρχεται σε μόλις €0,115/kWh για όλη τη διάρκεια του 24ώρου αφετέρου στο αμετάβλητο της παραπάνω τιμολόγησης για διάστημα 6 μηνών.

Αξίζει να προστεθεί ότι το Protergia Value Safe Business προσφέρεται με μηνιαίο πάγιο €9,9, δίχως πρόσθετη συνδρομή και χωρίς χωρίς προϋπόθεση συνέπειας/χωρίς εγγύηση, με πάγια εντολή. Δωρεάν παρέχεται, τέλος, και η υπηρεσία myprotergia που βοηθά τους καταναλωτές να ελέγχουν την κατανάλωσή τους. Όπως και στα οικιακά προγράμματα, έτσι και με το Protergia Value Safe Business, όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες θα απολαμβάνουν τις ανταγωνιστικές τιμές του νέου σταθερού προγράμματος, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια ή άλλη διαδικασία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα