Νέο βίντεο ήρθε στο φως για την συντριβή του μοιραίου ουκρανικού αεροσκάφους (βίντεο)

Και σε αυτό το οπτικό υλικό φαίνεται ότι το αεροπλάνο είχε νωρίτερα χτυπηθεί από δύο πυραύλους, που εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 30 δευτερολέπτων μεταξύ τους

Κάποιες ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου από το πρώτο κιόλας λεπτό, εμφανίστηκε ένα νέο βίντεο, που επίσης επιβεβαιώνει το ότι δύο πύραυλοι χτύπησαν το μοιραίο ουκρανικό επιβατικό αεροπλάνο πάνω από την πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, πριν αυτό συντριβεί και βρουν το θάνατο 176 επιβάτες και το πλήρωμα.

Σύμφωνα με τους «New York Times», και αυτό έρχεται να επαληθεύσει το υλικό κάμερας ασφαλείας, το οποίο είχε καταγράψει νωρίτερα δύο πυραύλους που εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 30 δευτερολέπτων μεταξύ τους, χτυπώντας το αεροπλάνο.

Η εφημερίδα ανέφερε ακόμη ότι το πρώτο χτύπημα απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του αεροπλάνου πριν το χτυπήσει και ο δεύτερος.

Και στα δύο βίντεο, το αεροσκάφος φαίνεται να είναι στον αέρα έχοντας πάρει φωτιά για αρκετά λεπτά πριν πέσει στο έδαφος, συντριβεί και στη συνέχεια εκραγεί.

Όσα φαίνονται στα βίντεο -που αναφέρθηκαν αρχικά από την εφημερίδα «New York Times» και το CNN- συνάδουν με τις δηλώσεις καναδικών, αμερικανικών και βρετανικών αξιωματούχων, οι οποίες υποστήριξαν εξαρχής ότι οι ιρανικοί πύραυλοι ήταν αυτοί που ευθύνονται για την πτώση του αεροπλάνου.

 

 

Διαβάστε επίσης