Νέος CEO στην Public-MediaMarkt

Η εξειδίκευση του νέου CEO εκτιμάται ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στον στρατηγικό μετασχηματισμό της PMM

Νέο διευθυντή… ορχήστρας έχει εδώ και λίγα 24ωρα η Public – MediaMarkt (PMM) έπειτα από την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας να αναθέσει καθήκοντα CEO στον Joern Taubert.

Όπως εξήγησε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, διευθύνων σύμβουλος της «μαμάς» Olympia Group, η τοποθέτηση του Joern Taubert λαμβάνει χώρα σε μία σημαντική στιγμή για την Public – MediaMarkt καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογίες ηλεκτρονικού εμπορίου και logistics. Υπό αυτό το πρίσμα εκτιμάται ότι η εξειδίκευση του νέου CEO θα συμβάλλει ουσιαστικά στον στρατηγικό μετασχηματισμό της PMM.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο J. Taubert έχει μακρά επαγγελματική διαδρομή στους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου και των marketplaces, καθώς θήτευσε ως Vice President στην Amazon Γερμανίας στις κατηγορίες τεχνολογίας, λευκών συσκευών, παιχνιδιών, και ειδών σπιτιού & κήπου.

Πιο πρόσφατα κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Verivox, μια γερμανική εταιρεία τεχνολογίας και ηλεκτρονικού marketplace η οποία εστιάζει στους τομείς της ενέργειας, τραπεζικών, ασφαλιστικών, και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Στο παρελθόν, διετέλεσε γενικός διευθυντής στη Sonos για την Αμερική και το Μεξικό, καθώς και σε υψηλόβαθμες θέσεις στη Sony όπου υλοποίησε με επιτυχία μια σειρά από στρατηγικά έργα στο e-commerce.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα