Νέος… Luffy ο Μίλτος

O Μίλτος Τεντόγλου είναι μεγάλος fan της κουλτούρας της Ιαπωνίας. Ο 23χρονος αθλητής κάνει μαθήματα ιαπωνικών και ασχολείται φανατικά με τα πασίγνωστα κόμικς και καρτούν που μας έχει μάθει η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου: Είναι φανατικός οπαδός των manga και των anime και όπως κάθε σωστός οπαδός, διαβάζει τεύχη και βλέπει επεισόδια μανιωδώς.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης βγήκε στο στάδιο κατά την παρουσίασή του φορώντας γυαλιά. Στη συνέχεια, και καθώς ανακοινώθηκε το όνομά του έσκυψε σε στάση σούμο και άγγιξε με τη γροθιά του το έδαφος.

«Όποιος ξέρει, ξέρει. Είναι από το One Piece το Gear Second του Luffy. Power one, power two του Luffy», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ο Τεντόγλου ταυτίστηκε με τον Luffy, τον κεντρικό ήρωα του ιαπωνικού κόμικ, που παλιότερα το βλέπαμε και στην ελληνική τηλεόραση. Ο κεντρικός χαρακτήρας έχει αποκτήσει τις ιδιότητες του λάστιχου, αφότου έφαγε ένα φρούτο του Διαβόλου και με το πειρατικό του πλήρωμα εξερευνεί τη «Grand Line», αναζητώντας τον μεγαλύτερο θησαυρό στον κόσμο. Ο Luffy πιέζει τα πόδια του, χρησιμοποιώντας τα ως αντλίες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα του, αυξάνοντας έτσι κατά πολλές φορές την ταχύτητά του και την ισχύ των επιθέσεών του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα