Νέος πρόεδρος της ΚΜΑ, “όχι” σε διοίκηση διαχειριστών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΜΑ: «Σήμερα, 13 Μαΐου 2013, το νεοεκλεγέν ΔΣ της ΚΜΑ συνεδρίασε με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε για λόγους υγείας το μέλος Νικήτας Ματθαίου, ο οποίος συμμετείχε τηλεφωνικά και έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου. Κατόπιν ψηφοφορίας, εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΔΣ ο κ. Παναγιώτης Στεφανίδης με 4-3. Μετά την εξαγωγή του αποτελέσματος ο κ. Νικήτας Ματθαίου, γνωστοποίησε την παραίτησή του προφορικά. Για το λόγο αυτό, διακόπηκαν οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση του ΔΣ παρουσία του πρώτου αναπληρωματικού μέλους κ. Θεόδωρου Τανούλα».

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε, ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης, αναφέροντας πως θα πρέπει να υπάρξει μία ισχυρή διοίκηση κι όχι διαχειρίστρια εσόδων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του:

«Παραμένω αμετακίνητος στις θέσεις που εξέφρασα κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, σχετικά με την πρόθεσή μου να εμπλακώ στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Σεβόμενος όλα τα μέλη της Κοινωνίας του Άρη, θα ανακοινώσω πρώτα σ’ αυτούς τις σκέψεις και τους στόχους μου για την ΠΑΕ Άρης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 18/5/2013.

Μέχρι τότε ό,τι ακούγεται σχετικά με την υποψηφιότητά μου για την ΠΑΕ Άρης, πολύ δε περισσότερο για το επενδυτικό μου πρόγραμμα, ούτε εκπορεύονται από εμένα, ούτε τα υιοθετώ. Επί του θέματος, θα τοποθετηθώ όταν το κρίνω σκόπιμο.

Συνεχίζω τις επαφές μου με τα πρόσωπα που εκτιμώ ότι μπορούν να αποτελέσουν ισχυρούς συμπαραστάτες στην προσπάθειά μου, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι η ΠΑΕ Άρης έχει ανάγκη από διοίκηση ικανή να προσφέρει περισσότερα από το να διαχειριστεί απλώς τα έσοδα, όπως γινόταν τα εννέα τελευταία χρόνια.

Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκομαι στο μέλλον, θα αγωνιστώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μπει τέλος στο ‘επάγγελμα Άρης’ και να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τις συνθήκες εκείνες που οδήγησαν την αγαπημένη μας ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ένα βήμα πριν από την καταστροφή».

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα