Νέους μύδρους ΣΥΡΙΖΑ σε Κοντονή: «Καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων»

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον πρώην υπουργό

Νέους μύδρους κατά του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το σχόλιο του ότι είναι «στίγμα και όνειδος» οι αλλαγές που έγιναν στον ποινικό κώδικά επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στον Σταύρο Κοντονή.

«Αντί άλλου σχολίου για τις ανοησίες του κ. Κοντονή», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «παραθέτουμε αυτολεξεί την κατακλείδα της ομιλίας του στη Βουλή κατά την ψήφιση των Ποινικών Κωδίκων.

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα