Νίκη ή θάνατος (που έλεγε κι ο Άγγελος) για τον Ιβάν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιμένοντας την Εφέσεων

Τα ρέστα του παίζει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ολυμπιακό. Νίκη ή θάνατος, που θα έλεγε κι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο ματς για τον Ιβάν. Είναι πολλά περισσότερα.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το ντέρμπι στην Τούμπα δεν έχει μόνο βαθμολογικό αντίκτυπο, μάστορα. Είναι και ένα προμήνυμα για το τι θ‘ ακολουθήσει με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την γνωστή φάση με την πολυιδιοκτησία.

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει, ο Ιβάν θα χαλάσει τον κόσμο. Διότι ο ΠΑΟΚ θα μειώσει στους επτά βαθμούς και καλά θα πάει για πρωτάθλημα και το κράτος των Αθηνών πάει να στερήσει τον δικέφαλο την πιθανότητα.

Αν, όμως, χάσει ο ΠΑΟΚ, την έβαψε ο Ιβάν. Η διαφορά θα πάει στους 13 και μην τον είδατε τον Παναή, μετά. Τότε θ’ αρχίσουνε τα δύσκολα για τον Ιβάν. Δεν θα μπορεί να πει τίποτα. Στο μεζέ θα τον πάρουνε ακόμα κι οι ΠΑΟΚτζήδες.

Γι αυτό κι έκανε τηλεδιασκέψεις μετά την σφαλιάρα από τον Ατρόμητο. Ό,τι έχει και δεν έχει, τα βάζει στο τραπέζι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τον έχουν που τον έχουν στην μπούκα οι κανονικοί ΠΑΟΚτζήδες, το πράγμα θα χειροτερέψει.

Διότι άπαξ και φάει μείον επτά, μπορεί και να μην βγει στην Ευρώπη έτσι και πάρει μπροστά ο Αλαφούζος.

Λάου – λάου το πάει το ντέρμπι ο Ιβάν. Γι αυτό και δεν άφησε τον Γκαρσία να κάνει τίποτα ΠΑΟΚτζήδικες δηλώσεις. Σου λέει, άπαξ και ξεφτιλιστεί ο Πάμπλο με καμιά ήττα, ξεφτιλίστηκα κι εγώ μαζί του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα