Νίκη Βόλου: Σοβαρή καταγγελία κατά της ΑΕΛ

Η Νίκη Βόλου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ότι η αρραβωνιαστικιά και η αδερφή του ποδοσφαιριστή της, Δημήτρη Λίταινα, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα, μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο παίκτης κόντρα στην ΑΕΛ (2-3).

Μάλιστα η πρώτη έφυγε από το γήπεδο με σκισμένο πουκάμισο και εκδορές..

Αναλυτικά:

Δυστυχώς, η τεράστια νίκη μας στο AEL FC Arena συνδυάστηκε με περιστατικό που μόνο σχέση με το ποδόσφαιρο δεν έχει.

Στο νικητήριο γκολ του Δημήτρη Λίταινα (2-3), η αρραβωνιαστικιά του μαζί με την αδερφή του σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το γκολ του αγαπημενου τους προσώπου. Όπως γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου!

Τότε, κάποιος, πήγε και τους ζήτησε το λόγο απαιτώντας τους να “καθίσουν κάτω”. Οι δύο κυρίες αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο ζήτησαν συγγνώμη και κάθισαν κάτω. Ωστόσο, τα… αντριλίκια συνεχίστηκαν και μάλιστα μαζεύτηκαν γύρω τους περίπου 30 άτομα. Το αποτέλεσμα ήταν κι οι δύο γυναίκες να εκδιωχθούν από το γήπεδο και να φύγουν απ’ αυτό με την αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη να έχει ένα σκισμένο πουκάμισο και κάποιες εκδορές / μελανιές από τα… ψευτο νταηλίκια.

Τελικά, με την πολύτιμη βοήθεια δύο φιλάθλων των γηπεδούχων – τους οποιους και ευχαριστούμε – οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του – διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποια μπορεί να ήταν η κατάληξη.

Πού ήταν η Αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της;

Πού ήταν οι άνθρωποι security για να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων;

Περιμένουμε από τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να διερευνήσουν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, όπως επίσης θεωρούμε βέβαιο ότι η ΠΑE ΑEΛ θα καταδικάσει το γεγονός και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να εκλείψουν, επιτέλους, από τα γήπεδά μας σκηνικά που αφήνουν το ποδόσφαιρό μας βυθισμένο στη λάσπη και δεν το αφήνουν να πάει μπροστά.

Δημήτρη, η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ αλλά και κάθε υγιής νους είναι με ‘σένα και την οικογένειά σου“.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα