ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ: Έρωτας ήταν και πάει…

Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» για το τέλος της πολυσυζητημένης σχέσης

«Μα πόσο αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι!» σκέφτονταν οι περισσότεροι παρατηρώντας την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο σε διάφορες κοινές εμφανίσεις τους. Και σίγουρα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν μάλιστα και λόγο για το ενδεχόμενο να φάμε σύντομα κουφέτα.

Ωστόσο, όπως λέγεται, «όταν εμείς κάνουμε σχέδια, η ζωή γελάει», κι έτσι αντί για κουφέτα μάλλον θα φάμε… γλαρόσουπα, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret», οι δυο τους πλέον μάλλον τραγουδάνε το «έρωτας ήταν και πάει», ρίχνοντας προ ημερών τίτλους τέλους στην πολυσυζητημένη σχέση τους.

Τι συνέβη, όμως, και τα πράγματα οδηγήθηκαν μέχρι εκεί; Όπως αναφέρει το παραπάνω δημοσίευμα, η αιτία ήταν ότι ο καθένας τους είχε διαφορετικό ζητούμενο, με την ξανθιά παρουσιάστρια να επιθυμεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ εκείνος μάλλον προτιμά να αφοσιωθεί στις απαιτήσεις της πίστας, κι έτσι ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.

Μάλιστα, πριν από τρεις εβδομάδες η πρώην Σταρ Ελλάς μετακόμισε από το σπίτι που είχαν νοικιάσει στα νότια προάστια, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν και κοιτάζοντας δυναμικά προς το μέλλον.

Εκεί, όπου σίγουρα την περιμένουν τα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα