Νιόπλιας: «Καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας»

Στην πρεμιέρα των play out αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι είναι καλύτερο που η ομάδα του θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΟΦΗ TV

«Για εμένα η κλήρωση δεν παίζει ρόλο. Είναι επτά παιχνίδια που πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά. Ξεκινάμε με τον Βόλο, που είναι μια γνώριμη για εμάς ομάδα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μια οργανωμένη ομάδα που παίζει για τη νίκη και γι αυτό πήρε αυτούς τους βαθμούς, λόγω της ποιότητας και της σκέψης να παίζουν για τη νίκη.

Εμείς γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε. Είναι καλό που παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο για να είμαστε προετοιμασμένοι.

Το θέμα μας είναι ότι δεν μειώνονται τα προβλήματα, μένουν στάσιμα, αλλά όπως έχω πει και στους παίκτες, δεν είναι σημαντικοί αυτοί που λείπουν, αλλά αυτοί που θα ταξιδέψουν στον Βόλο. Είναι καλύτερα που παίζουμε εκτός έδρας, αφού περισσότερες νίκες έχουμε μακριά από την έδρα μας».

Στο απουσιολόγιο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο παίκτης μπορεί να επέστρεψε πρόσφατα στη δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή, αλλά πλέον μπαίνει ξανά στα… πιτς καθώς νιώθει ξανά ενοχλήσεις στον έσω μηνίσκο του χειρουργημένου γόνατός του.

Στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος και πάλι, καθώς θα κάνει συντηρητική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τους γιατρούς προσεχώς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα