Νίπτει τας χείρας του ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο κορόιδο δεν είναι. Πανέξυπνος. Σε… πουλάει και σ’ αγοράζει. Γι’ αυτό λοιπόν και φροντίζει να νίψει τας χείρας του από τους παίκτες που παίρνει ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να έχει αναλάβει την ομάδα πριν την έναρξη των μεταγραφών, αλλά φροντίζει να προκαταβάλει το αφεντικό και τον κόσμο, πως αν κάποιοι απ’ αυτούς που έλθουν βγουν… παλτά, οι ευθύνες θα βαρύνουν άλλους.

«Δεν είμαι προπονητής που συνεργάζομαι και που ζητώ συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων που εργαζόμουν ή τον αθλητικό διευθυντή». Παρεπιπτόντως, αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ δεν… υπάρχει. Συνεπώς κάπου σε αυτό το κενό, θ’ αποδοθούν οι ευθύνες για τις αποτυχημένες επιλογές.

Ο Ρουμάνος προπονητής έκανε τις εισηγήσεις του για το ποιοι παίκτες δεν του κάνουν και τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα, προκειμένου να καλυφθούν. Ωστόσο αυτός που κάνει προτάσεις με βάση και τα οικονομικά δεδομένα είναι ο ΠΑΟΚ στον τεχνικό ηγέτη για τους παίκτες που θα μπορούσαν να έλθουν στη Θεσσαλονίκη.

Αν τα χαρακτηριστικά των παικτών, δεν είναι αυτά που κουμπώνουν στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου, υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι. Οι παρατρεχάμενοι που ενδιαφέρονται για τους δικούς τους λόγους να κάνουν δουλειές, έστω και αν η Μαρία Γκοντσάρεβα έχει τον τελικό λόγο στις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα