Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δραματική η κατάσταση- Γέμισαν οι ΜΕΘ

"Δεν θα μπορούμε να εισάγουμε σε ΜΕΘ ασθενείς που θα πρέπει να διασωληνωθούν", τόνισε γιατρός του νοσοκομείου

Στο evima.gr μίλησε γιατρός του νοσοκομείου Χαλκίδας εκπέμποντας σήμα κινδύνου καθώς οι ΜΕΘ είναι πλήρεις και δεν μπορούν να δεχθούν άλλα περιστατικά.

“Η κατάσταση στο νοσοκομείο θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Και αυτό γιατί  δεν θα μπορούμε να εισάγουμε σε ΜΕΘ ασθενείς που θα πρέπει να διασωληνωθούν”, τόνισε ο γιατρός.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή την στιγμή στην ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 ασθενείς με Covid και δεν υπάρχει καμία κενή. Ενώ παράλληλα στην κλινική ήπιας νοσηλείας, νοσηλεύονται 19 ασθενείς.

Δύο ακόμη θάνατοι ασθενών από επιπλοκές του κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Πρόκειται για έναν 87χρονο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής στη ΜΕΘ covid του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου και νοσηλευόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας από την Στροφυλλιά, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ από τις 20 Αυγούστου, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Επιπλέον, χθες Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ένας 83χρονος από την Χαλκίδα, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη ζωή του μετά από επιπλοκές λόγω του κορωνοϊού. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της πόλης κι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα