Ντέμης: «Δεν έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ »

Ο Ντέμης Νικολαίδης έκανε κριτική στην εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως έπαιξε για το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δικαιούτο ένα γκολ.

«Δεν έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ” είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης στην εκπομπή του στη Nova:

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το «καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση». Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αρα το «παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό» δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα, να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα