Ντέμης: «Ούτε ο Μουρίνιο σώζει την ΑΕΚ». Ο ίδιος μπορεί να την σώσει; («Γέφυρα» στον Μελισσανίδη;)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης άρχισε και πάλι τους «πυροβολισμούς» προς την ΑΕΚ. Και τι δεν είπε. Τώρα, θα πεις, όποιος μιλάει για την ΑΕΚ μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και μέσα είναι. Ο Ντέμης, ωστόσο, δεν είναι ένας από τους πολλούς.

Ο Ντέμης υπήρξε αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ΑΕΚ. Έχει γράψει ιστορία. Έγινε παρεάκι με την Original. Δεν μπορεί να μιλάει απαξιωτικά για την ομάδα που τον ανάδειξε και τον γέμισε δόξα και χρήμα.

Κι ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ, πάλι δεν γίνεται τίποτα, σου λέει ο Ντέμης. Αλλού είναι το ωραίο για τον Ντέμη. Ότι τα φορτώνουν όλα στους παίκτες, σου λέει. Δεν υπήρχε ένας παράγοντας στο αεροδρόμιο.

Και πλακώνουνε μερικοί κακεντρεχείς, ρε, σου λένε, μπας και μ’ αυτό ο Ντέμης ρίχνει γέφυρες προς τον Μελισσανίδη;

Καμία γέφυρα και γεφυράκια. Καμία περίπτωση. Από τότε που ο Ντέμης τα’ σπασε με τον Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έφαγε delete ο Ντέμης.

Γήπεδο στην Ν. Φιλαδέλφεια ήθελε ο Μελισσανίδης, ο Ντέμης περιδιάβαινε την Αττική κι όπου έβρισκε ελεύθερο οικόπεδο ρωτούσε αν πωλείται για να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ.

Ο Ντέμης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη στην εκπομπή του στη Nova και σε πρώτη φάση ανέλυσε:

«Θα έλεγα για loser ΑΕΚ, για μία ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα… Ναι, αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλά ματς φέτος και με μία νοοτροπία που χτίζεται από τα αποτελέσματα που δεν παίρνεις. Στο ματς με τον Άρη μπορούμε να μιλήσουμε και μόνο ποδοσφαιρικά. Λέμε όλη την χρονιά ότι η ΑΕΚ έχει θέμα στις σέντρες. Το κλασικό μετά, τα ατομικά λάθη… Ποδοσφαιρικά εξηγείται αυτό που είδαμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη νοοτροπία. Όλο το χρόνο δεν μπορεί να διώξει η ΑΕΚ στις σέντρες. Πλήρωσε και τώρα αυτή την αδυναμία».

Σχετικά με την απουσία από την Ευρώπη, σημείωσε: «Θα του κάνει καλό του Αλμέιδα… Στην ΑΕΚ δεν κάνει καλό, στο Αλμέιδα όμως ναι. Θα έχει χρόνο να φτιάξει μία ομάδα. Αλλιώς θα έπρεπε να κριθεί κατευθείαν, από τα προκριματικά. Θα έχει πάρα πολύ χρόνο. Για την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κακό να τερματίζει πέμπτη. Το θέμα της δεν είναι ένα ματς… Δεν είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες για να δουλευτούν, να έχουν ένα σύστημα, δεν γίνεται να αλλάζουν συνέχεια προπονητές. Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις, όταν φορτώνεις όλα τα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, όταν περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος κοντά στους παίκτες… Τι σεβασμό μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί; Δεν λέω ότι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες, αλλά μία ομάδα πρέπει να τους προστατεύει. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ».

Για το αν η έλευση του Αλμέιδα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση: «Όχι. Δεν έχει σημασία ο προπονητής. Όποιος και αν έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ».

Τέλος, για την αντίδραση του κόσμου, σημείωσε: «Δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Σε κάποια από αυτά που λένε συμφωνώ κι εγώ. Δεν είχαμε βία ή επεισόδια, δεν μπορώ να πω κάτι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα