Ντένις Ρόντμαν: «Η Μαντόνα μου πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο!» (φωτό)

Δήλωση-σοκ από τον ιδιόρρυθμο πρώην άσσο του NBA

Δεν είναι λίγες οι φορές, που μετά από χρόνια ανοίγει το… σεντούκι με τα καλούδια από το (πιο ξεχασμένο πεθαίνεις!) παρελθόν, και βγαίνουν στη φόρα «πράματα και θάματα» που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (και λίγα λέμε)!

Αυτή ήταν η αίσθηση που προκάλεσε  σε αρκετούς από εμάς η πρόσφατη αποκάλυψη του 59χρονου πρώην άσου του NBA, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος τώρα το θυμήθηκε να μας πει ότι την εποχή που είχε ερωτική σχέση με την Μαντόνα (το 1993) εκείνη του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την αφήσει έγκυο(!).

Και η διάθεση για αποκαλύψεις που… θα αφήσουν εποχή, δεν σταματά μόνο εκεί, καθώς ο ιδιόρρυθμος καλαθοσφαιριστής προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club»

Όπως ισχυρίστηκε, εκείνος βρισκόταν σε καζίνο του Λας Βέγκας, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη «βασίλισσα της ποπ» η οποία του είπε: «Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία. Της λέω “Τι είναι αυτό;”. Προσπαθούσα, ξέρετε, να τη ρίξω τότε στο κρεβάτι…». Στη συνέχεια η ίδια φέρεται να έστειλε ένα τζετ για να τον παραλάβει και να μπορέσουν να κάνουν σεξ, και αμέσως μετά ο Ρόντμαν επέστρεψε στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει τον τζόγο.

Παιδί βέβαια δεν απέκτησαν μαζί αλλά η τολμηρή Μαντόνα την προσπάθειά της την έκανε, και αργότερα έγινε μητέρα της 22χρονης σήμερα Λούρδη, για την οποία ο Ρόντμαν άφησε επίσης να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό να είναι ο καρπός μιας ανάλογης συμφωνίας, που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.

Για δες καιρό που διάλεξε ο Ντένις να… παρλάρει!

 

Διαβάστε επίσης